TBH heeft een nieuwe Siemens besturing op een oude Sandiacre gebouwd, hierdoor is de machine ook veel sneller.

Als alternatief voor trage verouderde besturingssystemen heeft TBH nu een veel sneller gloednieuw systeem met de nieuwste componenten van Siemens. TBH wil uw oude besturing vervangen voor de nieuwste Siemens s7/1500 plc in combinatie met de V90 servo drives en motoren en een touchscreen van Siemens.
De nieuwe besturing bouwen wij zelf en kan worden toegepast op bijvoorbeeld een horizontale en verticale verpakkingsmachine, maar ook andere soorten machines kunnen wij sneller maken.

De nieuwe servomotoren van Siemens worden samen met andere nieuwe onderdelen, indien mogelijk zoals origineel, gemonteerd op de dezelfde wijze en positie. De Siemens V90 servo combinatie drive-motor is een low-cost en efficiënte investering voor elke verpakker die met een oude besturing niet meer courant is, maar met deze oplossing ineens weer bedrijfszeker is en weer waarde heeft. Plus dat de verpakker nu sneller is dan orgineel.

Vooraf wordt van elke motor de karakteristieken en benodigde eigenschappen berekend en bepaald. Om tevens te voldoen aan de CE-richtlijnen maken wij een risicoanalyse en passen de veiligheden indien nodig aan.
Voor elk merk en type verpakker hebben wij, of anders maken wij, een passende oplossing.

Wij hebben ons tot doel gesteld om het bedieningsgemak en herkenbaarheid voor de gebruiker centraal te stellen.

Wanneer u een bestaande verpakker door ons laat updaten, bespaart u de hogere kosten van een nieuwe machine en bijvoorbeeld de kosten van een formaatbuis. Hoe snel wilt u geld verdienen?

Dat betekend dat wanneer wij de machine bij u weer in bedrijf stellen en overlaten aan de mensen die ermee moeten werken, zij de functies snel zullen herkennen en ermee om kunnen gaan alsof men er al jaren mee heeft gewerkt.

Zoals gebruikelijk bij Technisch Bureau Hinderink, wordt van elke machine de historie bijgehouden. En zo ook de gebruikte materialen en wordt de software bij ons bewaard als backup. De documentatie wordt tevens opnieuw geschreven; zoals een elektrisch schema en handleiding.

U kunt rekenen op een goede service ook na de installatie.

Lees hier meer over onze nieuwe Siemens, Omron en Allen Bradley machinebesturingen.

 

Follow and like us:
Geplaatst in Actueel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.