Thürlings 30-D

De Thürlings 30-D (pdf) is een machine voor het openen en sluiten van voorgevormde zakken. Dit kan elk gewenste vorm van de zak zijn. Meest voorkomende is de puntzak. De machine bestaat uit een intermitterende carrousel en heeft max. 4 vulposities. De vulposities zijn voor handmatig of automatisch vullen. Voor het sluiten van de zak kan men kiezen voor een clip, koord of kopkaart.

 

Thürlings 85-B

De Thürlings 85-B (pdf) is een machine vergelijkbaar met de Clippac 30-D, echter, dan met een voorstation. Dit voorstation maakt vanaf de rol de gewenste zak uitvoering. Denk hierbij aan de pillowbag, zijvouw- en blokbodemzakken. Hierna wordt de zak overgedragen naar de intermitterende carrousel en werkt de machine verder als een Clippac 30-D.

Thürlings Linearpac 85-M

De Thürlings 85-M (pdf) opent de voorgevormde blokbodemzak, biedt deze aan om te vullen en sluit de zak. De voorgevormde zak wordt uit een magazijn genomen en op de lineaire taktbaan geplaatst. Bij de vulpositie zorgen twee schalen, dat de zak ruim wordt geopend voor een uiterste vulopening. Hierna wordt de zak dicht geseald. Een extra optie is om de seal nog extra om te vouwen.

 

Thürlings counter 4-H

De Thürlings 4-H (pdf) is een telmachine. Deze telmachine bestaat uit 4 segmenten met elk 5 telkanalen. Per kanaal wordt het product getransporteerd naar een elektronische telunit. Per kanaal wordt het product opgevangen in een verzamelbak. Per segment kan de verzamelbak afstorten in een bakelevator (Bucket elevator 10R). De Counter 4-H heeft de mogelijkheid om 4 verschillende soorten product te tellen en te mixen.