Compleet gereviseerde Thürlings verpakkingsmachines

Naast nieuwe Thürlings machines, zijn wij ook Agent voor de Benelux voor compleet gereviseerde Thürlings machines van de firma Kremers uit Duitsland. Zij hebben al meer dan 15 jaar ervaring in het compleet reviseren van allerlei soorten Thürlings machines.

De oude Thürlings wordt helemaal uit elkaar gehaald, gespoten, en daarna wordt deze Thürlings tot de laatste schroef opnieuw gereviseerd en opgebouwd met nieuwe onderdelen. Iedere Thürlings wordt op wensen van de klant opgebouwd, denk hierbij aan een clipkop of sealkop (of beide). Naast de complete mechanische revisie, wordt er ook een nieuwe schakelkast + nieuwe bekabeling + nieuwe Siemens besturing in geplaatst, inclusief een Siemens touch-screen. Ook de aandrijfmotor wordt vervangen door een nieuwe motor met frequentiebesturing, waardoor deze veel mooier loopt in productie.

Na deze complete revisie, koopt u eigenlijk een nieuwe verpakker, inclusief 6 maanden garantie. Kijk ook naar onze 'gebruikte machines' pagina voor ons aanbod aan compleet gereviseerde Thürlings verpakkingsmachines.

Zie ook onze voorraad gereviseerde Thürlings en nieuwe Kremers machines, en de ook de fotoreportages hiernaast, van 2 compleet gereviseerde Thürlings 30-D verpakkingsmachines door de firma Kremers.

Voorgevomde doypack + zip draaien op een compleet gereviseerde Thürlings 30-D

Normaal gesproken wordt een doypack zak (+ zip) op een verticale verpakker gemaakt of op een doypack machine vanaf rol, maar beide opties vereisen een serieus investeringsbedrag.

Wij kunnen samen met de firma Kremers een compleet gereviseerde Thürlings verpakkingsmachine leveren, welke voorgevormde doypack zakken (+ zip) uit een magazijn kan nemen, deze kan open blazen, en deze vervolgens open onder de vulpositie brengt, waarna de doypack met een multiheadweger gevuld kan worden.

Daarna wordt de zak dichtgeseald en wanneer gewenst, kunnen wij ook nog het stuk boven de seal afsnijden, zodat de zak hetzelfde eruitziet, als wanneer deze is gemaakt op een doypack machine. Het investeringsbedrag van een gereviseerde Thürlings 30-D, welke doypacks kan verpakken, is vele malen kleiner als je dit vergelijkt met een horizontale doypack machine. Daarnaast kun je op deze Thürlings ook nog altijd een pillowbag, blokbodem- of puntzak draaien.
Zie ook de 2 filmpjes hiernaast van 2 projecten waar Thürlings machines een doypack (+ zip) staan te draaien.

 

Revisie en besturingsupgrade van uw bestaande Thürlings

Veel oude Thürlings machines zijn uitgevoerd met een oude Klockner & Moeller besturing, welke niet meer te servicen is. De Thürlings machines zijn mechanisch onverwoestbaar en kunnen gereviseerd blijven worden, maar op een bepaald moment is er qua besturing geen betrouwbare board meer te leveren. 

Wij kunnen naast een mechanische revisie ook een compleet nieuwe schakelkast + nieuwe bekabeling + nieuwe Siemens besturing + Siemens touch-screen, inclusief nieuwe handleidingen, etc. leveren. Wij kunnen ook de oude aandrijfmotor vervangen in een nieuwe, welke door een frequentieregelaar wordt geregeld, waardoor de Thürlings veel sneller en mooier loopt in productie.

Zie ook onze fotoreportage van hiernaast van een nieuwe besturing en motor op een bestaande Thürlings 30-D. Wij kunnen altijd een opname komen doen van uw oude Thürlings, om zo een kostprijs voor een revisie te kunnen bepalen.

Naast revisie van Thürlings machines, bouwt Kremers ook zelf de volgende machines:

Kremers 60 KM/R

Kremers clipper, welke onder een zakkenmaker wordt geplaatst. De gesloten zakken vallen uit de zakkenmaker in een rondlopende cassette, waarbij de zakken worden voorzien van een clip.

  • Inclusief clipkop en uitvoerband
  • Snelheid tot 50 zakken per minuut
  • Maximale zakbreedte 50-200 mm
  • Maximale zaklengte 100-300 mm

Kremers 60 K/M

Kremers clipper, welke manueel wordt gevoed. De gesloten zakken worden manueel in de Kremers 60K/M geplaatst, waarna deze automatisch worden geclipt en op een uitvoerbandje uit de machine komen.

  • Inclusief clipkop en uitvoerband
  • Snelheid tot 35-60 zakken per minuut
  • Maximale zakbreedte 50-250 mm
  • Maximale zaklengte 100-400 mm

Kremers KS3

Kremers invoercassette, welke wordt gekoppeld aan een Thürlings 30-B of Thürlings 30-D. Deze is gemakkelijk met meerdere personen af te vullen, denk hierbij bijvoorbeeld aan het stapelen van koeken.

  • Lengte invoercassette 2 meter
  • Snelheid tot 30 zakken per minuut
  • Pneumatische stamper tussen cassette en Thürlings