Compleet gereviseerde Yamato multiheadwegers

Naast nieuwe Yamato wegers, leveren wij ook compleet gereviseerde Yamato wegers van het type SIGMA Serie. De SIGMA Serie wordt al vanaf 1992 geleverd, maar wordt nog in alle modellen en smaken nieuw verkocht. En de laatste nieuwe bakken, loadcellen, aansturingsprinten, touch-screen en besturing (werkelijk alles), past simpelweg op de eerste SIGMA weger van 1992. En daarom is dit een hele courante weger om compleet gereviseerd aan te schaffen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de onderdelenvoorziening voor de komende jaren, omdat deze wegers nog altijd nieuw worden verkocht.

Wij halen bij TBH de complete weger uit elkaar en indien nodig, wordt het frame opnieuw gespoten en wordt de weger weer helemaal opnieuw opgebouwd. Wij reviseren alle Actuator Units en wanneer gewenst, plaatsen wij een compleet nieuwe RCU810A kleuren touch-screen met de laatste besturing en software. Lees hier meer over de laatste nieuwe besturing voor een Yamato weger

 

Reviseren van uw bestaande Yamato weger

Tevens kunnen wij natuurlijk ook uw bestaande Yamato SIGMA weger mechanisch compleet reviseren, inclusief revisie van alle Actuator Units en indien gewenst met de laatste nieuwe RCU810A besturing en kleuren touch-screen. Het is altijd mogelijk om een opname van uw weger te laten maken om zo een goede prijs voor de revisie te kunnen bepalen. Dit is nog altijd vele malen goedkoper, dan een nieuwe weger.

 Zie ook onze voorraad gebruikte Yamato wegers

 

 

 

Onderhoud en service van uw bestaande Yamato wegers

Wij kunnen voor de Yamato wegers altijd veel nieuwe / gebruikte onderdelen aanbieden. Tevens hebben wij verschillende test-units van Yamato bij TBH staan, zodat wij ook iedere Actuator Unit snel en vakkundig kunnen repareren.

 

Yamato test-unit bij TBH

Onderdelenmagazijn bij TBH

Voorbeelden van compleet door TBH gereviseerde Yamato multiheadwegers: