Compleet gereviseerde Sandiacre zakkenmakers

Naast nieuwe Line Equipment verpakkers, kunnen wij ook gereviseerde Sandiacre verpakkers aanbieden. In de Benelux zijn veel Sandiacre verpakkers verkocht door TBH, vandaar dat wij deze ook nog geregeld inruilen bij een van onze klanten.

Wij kennen 2 soorten van reviseren:

  • De oude Sandiacre wordt helemaal uit elkaar gehaald, wanneer nodig gespoten en wordt daarna compleet mechanisch gereviseerd. Er wordt een nieuwe besturingskast met een compleet nieuwe Siemens of Omron besturing in de machine geplaatst, inclusief servo aangedreven transportbandjes en inclusief servo of pneumatisch aangedreven sealbalken (afhankelijk van de gewenste snelheden). 
  • De oude Sandiacre wordt helemaal uit elkaar gehaald, gespoten en daarna volledig opnieuw opgebouwd met nieuwe onderdelen. Er wordt een nieuwe besturingskast met een compleet nieuwe Siemens of Omron besturing in de machine geplaatst, inclusief servo aangedreven transportbandjes en inclusief servo of pneumatisch aangedreven sealbalken (afhankelijk van de gewenste snelheden). Dan kunnen wij ook het hele bekken-blok vervangen door een nieuwe, welke de nieuwe sealbalken zonder kettingen aandrijven. In principe blijft het Sandiacre frame origineel en wordt alles volledig uit nieuwe delen opgebouwd. Nu kun je gerust spreken van een nieuwe machine, welke nog steeds aantrekkelijker is geprijsd, dan een nieuwe verpakker.

Voor beide revisies geldt, dat u weer heel lang kunt genieten van de Sandiacre verpakker, inclusief 6 maanden garantie. 

Zie ook onze voorraad gebruikte/gereviseerde Sandiacre verpakkers en ook de foto- en videoreportages hieronder van compleet gereviseerde Sandiacres.

Compleet nieuwe Siemens, Omron of Allen Bradley besturing voor alle merken zakkenmakers

Het ontwikkelen van compleet nieuwe besturingen voor zakkenmakers is één van de specialiteiten van TBH. Wij kunnen voor ieder merk verticale verpakker (zoals Bosch, Rovema, UVA, Sandiacre, GEA, Aquarius, etc.) een complete Siemens, Omron of Allen Bradley besturing aanbieden, inclusief de volgende nieuwe items:

  • Nieuwe schakelkast + compleet nieuwe bekabeling in de verpakker
  • Nieuwe servomotor voor de aandrijving van de transportbanden
  • Nieuwe servomotor voor de aansturing van de sealbalken
  • Indien gewenst nieuwe pneumatiek voor de aansturing van de bekken i.p.v. servomotor
  • Nieuwe touch-screen + geplaatst in nieuwe kast
  • Nieuwe handleidingen

Na deze update is de verpakker qua besturing weer als nieuw, voor een fractie van de prijs van een nieuwe verpakker.

Indien u geïnteresseerd bent, kunt u hiervoor natuurlijk altijd een offerte aanvragen.